Categorii

Informaţii

Producatori

Oferte speciale

Momentan nu exista oferte speciale.

 Keilwerth

Trecerea culturilor care este inima muzicii jazz este evidentă în sunetele create de saxofoanele Keilwerth.

Cu o serie de expresii de la tonuri calde și topite la cele mai înalte și cele mai penetrante note, toată energia generațiilor de muzicieni influenți este ceea ce va apărea.


Deși saxofonul Keilwerth a fost fondat și pionier de muzicieni și de sălile de muzică din Europa, a apărut pe piața mondială în ultima parte a secolului al XX-lea, datorită muzicienilor americani de jazz care au îmbrățișat marca pentru libertatea pe care și-o dădeau în crearea vocii lor proprie. De-a lungul anilor, muzicienii din fiecare stil muzical s-au bazat pe saxofoanele Keilwerth pentru sunetul lor bold și distinctiv, durabilitate și performanță consistentă.


Influența puternică a artiștilor precum Dave Liebman, James Moody, Nick Brignola, Ernie Watts și Kirk Whalum, precum si multi altii, a făcut lumea conștientă de "Keilwerth Sound" și continuă să ajungă la muzicieni din întreaga lume.


Întotdeauna foarte aproape de muzicienii de jazz și implicându-i în mod constant în cercetarea și dezvoltarea brandului, Julius Keilwerth s-a extins pentru a include întreaga gamă de modele saxofonice de la soprană la bas.

Mai multe

Nu sunt produse ale acestui producator.